GroWinAPP

compartint dades per la salut mental

El projecte

Quin és l’objectiu?

Volem crear un repositori digital d’informació psicològica infantil, obert a la comunitat científica, per promoure la salut mental. Les dades d’aquest repositori s’obtindran de les famílies dels infants a través d’una aplicació mòbil i seran anonimitzades abans de compartir-les a través del portal de dades obertes.

Què haureu de fer?

Contestar les preguntes que vos farà l’aplicació mòbil sobre el comportament o altres aspectes psicològics dels vostres fills o filles. Les preguntes no seran sempre les mateixes però sí que sempre aniran adreçades a poder prevenir l’aparició de problemes de salut mental. 

Què vos oferim a canvi?

Podreu tenir accés a contingut exclusiu dins d’aquest portal web, on hi haurà informació basada en l’evidència sobre problemes psicològics infantils, activitats formatives especialment dissenyades per promoure la salut mental infantil, informes sobre les dades del projecte, etc.

Què passa amb les dades?

Ningú, excepte els membres del nostre equip de recerca, podrà accedir a les dades dels vostres fills o filles, però com que l’objectiu és facilitar la investigació en salut mental, les dades es compatiran a un portal de dades obertes després de ser anonimitzades.