GroWinAPP

compartint dades per la salut mental

L’equip

Maria Balle és mare de dues nines de 10 i 6 anys, és professora del Departament de Psicologia de la Universitat de les Illes Balears. La seva principal línia d’investigació es centra en els aspectes temperamentals i de regulació emocional associats al desenvolupament de trastorns d’ansietat infantojuvenils, així com en la seva prevenció.

Jordi Llabrés és professor de teràpia de conducta a la infància i director del Laboratori de Conducta i Tecnologia de la Universitat de les Illes Balears. Li agraden, en aquest ordre, el comportament de les persones, i la relació de la tecnologia amb la conducta humana. És pare d’un fill i una filla que “ara són grans però varen ser petits”.

Alfonso Morillas és Professor Permanent Laboral del Departament de Psicologia, especialista en regulació emocional i trastorns emocionals. Apassionat de l’escriptura en tots els seus vessants i ferm defensor del cinema, la literatura, la música i el teatre com a mitjans d’aprenentatge significatiu.

Fede Leguizamo és psicòleg i emprenedor. Ha realitzat els seus estudis en la UIB, la Universitat de Salamanca i la Califòrnia State University. Com apassionat de l’esport que és, Fede compagina la seva professió amb la de jugador de rugbi del Toro RC.

Patricia García és infermera de vigilància intensiva i psicòloga d’emergències. Ha realitzat els seus estudis en la UIB i ha treballat en l’àmbit sanitari públic. Actualment, és professora de la UIB, on comparteix amb el seu alumnat la seva experiència. A més de ser mare de dos adolescents que ara posen en jaque la seva experiència i formació.

Victòria Copoví Gomila, germana major de sis germans i aficionada a l’esport i la música, és graduada en Psicologia a la UIB i actualment alumna del segon curs del Màster en Psicologia General Sanitària. Ha realitzat diversos voluntariats i formacions dins l’àmbit de la psicologia infantojuvenil. El seu primer any de màster el complementà amb la beca SOIB Recerca i Innovació, la que li permeté iniciar-se al Projecte GroWinApp i continuar-hi treballant a l’actualitat.

Núria González Bennasar, graduada en Psicologia a la UIB i actualment alumna del Màster en Psicologia General Sanitària. Les seves ganes d’aprendre més la varen dur a fer un voluntariat de suport a pacients i familiars amb l’AECC, fer múltiples formacions en l’àmbit de la Psicologia i, finalment, a entrar dins el projecte GroWinApp. A la vegada disfruta de fer esport a l’aire lliure, així com de practicar body combat.

Rebeca Le More Rodríguez
és graduada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Madrid i actualment està cursant el segon any del Màster de Psicologia General
Sanitària en la UIB. Està interessada en la protecció a la infància, específicament en les mesures d’acolliment familiar i adopció.

Maria Àngels Ollers Adrover és graduada en Psicologia i va cursar el Màster en Psicologia General Sanitària a la UIB. Va fer un voluntariat a Anglaterra enfocat a la prevenció de la salut mental dels joves i ha fet feina a diferents entitats socials de les Illes Balears per la prevenció de la conducta suïcida. La investigació sempre ha estat un tema que l’ha interessat, i per això ara està treballant i cursant els estudis de doctorat dins la línia de recerca del projecte GroWinApp.